Ανακαλύψτε το ηεράκλειο μαζί μας!
Επισκεφθείτε την πρωτεύουσα της Κρήτης και την πόλη του Μινώταυρου.!

Οργανώστε το ταξίδι σας στο Ηράκλειο με την CYPRUS AIRWAYS!

Εξερευνήστε μαζί μας την όμορφη πόλη του Ηρακλείου με απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα!
Το Ηράκλειο είναι η πρωτεύουσα της Κρήτης και μία από τις πιο συναρπαστικές και ζωντανές πόλεις της περιοχής της Μεσογείου. Είναι γεμάτο μέρη για να ανακαλύψετε. Το υπέροχο μεσαιωνικό κέντρο της πόλης μας μιλά για ένα παρελθόν γεμάτο ιστορία και υπέροχα γεγονότα που αντικατοπτρίζουν τη θέση του στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων.
Προσφέρει πληθώρα μουσείων, καλοκαιρινά φεστιβάλ τεχνών, ιστορικά αξιοθέατα, εκπληκτική νυχτερινή ζωή και εκδηλώσεις όλο το χρόνο. Όποιος και αν είναι ο σκοπός της επίσκεψής σας, η διαμονή σας στο Ηράκλειο θα σας μείνει αξέχαστη.
Η Κρήτη είναι ιδανικός προορισμός για τους Κύπριους, καθώς υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ αυτών των δύο νησιών. Οι όμορφες παραλίες της Κρήτης, οι παρόμοιες παραδοσιακές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και η φιλοξενία των Κρητικών ανθρώπων κάνουν την Κρήτη έναν υπέροχο προορισμό.
Γιατί να πάτε;

Οι διακοπές στα ελληνικά νησιά συνδέονται συχνά με ξέγνοιαστες καλοκαιρινές μέρες ηλιοθεραπείας, αλλά και διακοπές σε χαλαρό στιλ μέσα σε κυματιστές ζωγραφιές τοπία τυλιγμένα σε μύθους και θρύλους που μπορεί να είναι εξίσου συναρπαστικές το φθινόπωρο όπου όχι μόνο ο ήλιος εξακολουθεί να λάμπει φωτεινός, αλλά και ο ήπιος καιρός παρέχει τέλεια ευκαιρία για εξερευνήσεις με τα πόδια. Και αν ψάχνετε για μια περιπέτειώδης ιστορία, η χαλαρή πρωτεύουσα της Κρήτης το Ηρακλείου - η γενέτειρα του διάσημου καλλιτέχνη, Ελ Γκρέκο και του υποψήφιου συγγραφέα βραβείου Νόμπελ, Νίκος Καζαντζάκης - έχει στρώματα περίπλοκων παραμυθιών που πρέπει να ανακαλυφθούν και να διαβαστούν. Μπορεί να μην είναι μια τέλεια πόλη και η εμφάνιση της μπορεί να μην είναι εντυπωσιακή, αυτό όμως σίγουρα αντισταθμίζεται με την γοητεία του παλιού κόσμου.

Μπείτε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου για να γνωρίσετε καλύτερα με το ιστορικό θαύμα της περιοχής, μετά μελετήστε τα παρασκήνια και τις κρυμμένες λωρίδες στην πεζοδρομημένη παλιά πόλη. Αλλά δεν είναι μόνο η ιστορία που φωνάζει για προσοχή εδώ. Μια γεμάτη ζωή με κουλτούρα καφέ - με καθαρά φλιτζάνια νοστιμιάς στα καφενεία που προκαλούν πραγματική αναταραχή - ενώ τα τοπικά μπαρ σερβίρουν απολαυστικά κοκτέιλ παγκόσμιας κλάσης. Προχωρήστε στην περιοχή πίσω από την Εκκλησία του Αγίου Τίτου για να πιείτε ένα ποτό σε ένα από τα νέα πολυσύχναστα σημεία της πόλης, πριν περπατήσετε στην ανανεωμένη προκυμαία καθώς βλέπετε τον κόσμο να περνά. Όταν τελειώσετε, απολαύστε μια τεράστια γιορτή φαγητού σε ένα νησί όπου η ελιά και το λάδι θεωρούνται υγρός χρυσός.HERAKLION WEATHER